Ytterligare en kväll med träning idag, den här gången kändes det mycket bättre dock, eftersom senaste tiden har träningen varit anpassad för de som ska ta svart bälte, vilken nivå jag ju förstås inte riktigt har nått än. Men så när det var anpassad för mitt nästa bälte och även de två steg över mitt nästa, så kändes det som jag hängde med hela tiden, säkert med lite småmissar här å var, men ändå så att jag kunde utföra allt som krävdes. Kändes riktigt bra idag faktiskt och man återfick lite självkänsla igen.

November månad kommit nu, vilket innebär att det bara är två dagar kvar till min föllseda’! Imorgon kväll ska jag å Fia vara i stugan å sen på lördag bär det av mot Hajom för att fira min födelsedag med familjen där. Två veckor senare är det dags att besöka Hajom igen, då det ska firas med mina kompisar, ska bli riktigt kul!