Blog Image

Northbanes Blog

Gott från sommaren

Allmänt Posted on fre, september 21, 2012 21:11:29

Hittade en bild i min telefon som jag troligen glömt lägga upp här. Det är från sushirestaurangen Sushi Yama i Göteborg (riktigt god sushi!) där jag å Sofia var då det faktiskt va varmt i somras (fan ta nästa sommar om det blir lika kasst väder). Sushi är numera ett minne blott på dieten vi är på nu, ris som dessutom är sockrat överensstämmer tyvärr inte med idealmaten nu.



Aj, aj Apple… Kartor verkar inte vara er starka sida

Geekigt Posted on fre, september 21, 2012 20:57:04

I och med senaste versionen av Apples mobila operativsystem (iOS6), så har de slängt ut Google som kartleverantör och istället satsat på en egenbyggd service. Resultatet blev väl minst sagt så där, om man ska tro följande bilder.

Förövrigt försökte jag för en stund sedan uppgradera till iOS6 på min iPhone 3GS, men det visade sig vara omöjligt, antagligen var det ett tecken på att jag skulle vänta.



iOS 6 knäckt! [Tethered Jailbreak]

Geekigt Posted on fre, september 21, 2012 00:31:18

Redan nu finns det möjligheter att köra jailbreak på sin iPhone 3GS/4 tillsammans med iOS 6 som är det senaste operativsystemet från Apple för iPhone/iPad/iPod. Kolla den här länken för mer info. Observera att det är ett så kallat tether jailbreak, vilket innebär att iEnheten måste anslutas till en dator vid varje omstart för att fungera, i övrigt skall det fungera utmärkt!