Jag vet inte säkert, men jag tror att min jobbtelefon börjar gå sönder, å då menar jag inte i småbitar utan att röstsamtalen har tappat något evigt i kvalitet, till den grad att det är svårt att höra vad jag säger (kanske mikrofonen som är paj?). Detta är en liten Android telefon (Sony-Ericsson Xperia X10 Pro), ringde upp Fia med min iPhone direkt efteråt och med den fungerar det bra. Slutledningsförmågan säger att antingen är Android-mobilen trasig eller så suger Tele2s nät, alternativt kan det också vara en kombination då Tele2s nät inte är världens bästa direkt, men det har fungerat bättre förut. Hoppas jag kan få igenom ett byte av telefon, Xperia X10 Pro har varit mig trogen, men den känns något förlegad och skärmen är ytterst liten. Sneglar lite på Windows Phone-telefoner, kanske kan vara något? Annars skulle jag kunna tänka mig nya iPhonen som ska komma i höst med 😉 Får se vad chefen säger om det hela, men sugen på ny telefon, det är jag. Känns ännu mer motiverat nu när det inte går att föra samtal över den…

Bra recension på Lumia 900:an av Techradar.