Igår var det kusinträff i Töresvik, vi kom dit strax efter klockan fyra på eftermiddagen, det var direkt ner till sjön för ett andra dopp i år. Kändes som de va något kallare än i havet en dag tidigare, men de va helt ok med tanke på mulet väder. Jag var chaufför, medan de andra intog ett par öl, å glas med rosévin nere vid bryggan å läskade mig, så fick jag åtminstone druckit en ”Älekulla öl” på 3.5%, ok smak, men de va kartan på flaskan som va lite kul. Efter nån timme gick vi upp till huset å skulle ha lite kaffe å tårta, strax därpå började det att störtregna, det fullkomligt vräkte ner. Lagom till det att vi ätit färdigt, så dök huvudpersonen , Erik å Sofias (relativt) nyfödda barn, Stella inkl. föräldrarna själva upp. De va förstås mycket tittande å lätt ”petande” på barnet, men hon verkade inte ha ont utav det. Erik satt med baby-monitorn i hand och övervakade den sovande ”törnrosa:n” efter presentutdelningen hade ägt rum. Vi gav Stella en snuttefilt i rosa med ett katthuvud och kattassar, till det fick hon även ett par matchande rosa ”katt-skor”. Hade en liten surprise till Erik å Sofia, eftersom Erik hade blivit så imponerad av vår mediadator i stugan, så fick han sin egna XBMC-dator som blev en mycket uppskattad present, speciellt då Stella stod i fokus vanligtvis, ”det är den bästa present jag fått” hörde jag han yttra, å det är ju alltid kul med presenter som uppskattas!
På kvällen stod Jan för grillningen av kött och majskolvar som blev en succé! Jag tror vi satt och åt i drygt en timme med endast ett par kortare pauser för intagning av vin (eller för mig, 2.8:or), men gott var det så det var svårt att sluta äta helt enkelt. Hela tiden satt vi ute i det partytält som Jan hade satt upp i trädgården. Vi hade dock som sagt lite otur med vädret, så framåt halv elva började det bli rejält kyligt, varpå vi fortsatte inomhus med kaffe och kanongod dessert till.
En oerhört trevlig kväll som vi borde göra oftare än en gång per år tycker jag. Stort tack till alla som var med och gjorde kvällen till något att minnas!