Om du läst tidigare inlägget, så undrar du säkert varför du ska root:a (jailbreak:a) din Android-mobil, förutom en ikon extra så har det ju inte hänt något roligt, eller? Fel, det är bara början 🙂 För att få ut mer av ditt jailbreak, så kan du installera två program som kommer göra livet mindre kostsamt på Google Market.

Först behöver du dock tillåta att program från icke Marketplace tillåts installeras:
1. Gå till Inställningar>Program där klickar du i ”Okända källor” som tillåter installation av program som inte finns i Market.

2. Gå till Market och sök efter ”Aptoide Repos”. Installera programmet enligt anvisningar, starta det sedan och klicka på ”Download Aptoide”, efter det är installerat kör du igång det sistnämnda och väljer att lägga till ny store genom att klicka på ”Manage store” och sedan ”New Store”. Här skriver du in följande adress: ”http://twistedumbrella.slackdev.com/aptoide” (utan ”), skapa sedan en till med adressen ”http://android-es.com/repo/apk”.

Nu kan du i ”Aptoide Repo” söka efter program och ladda ned dessa kostnadsfritt.

Disclaimer:
Observera att det här kan vara olagligt i det land du bor i. Allt användande sker på egen risk och vilja, så skyll inte på mig om du sabbar din telefon (garantin bryts den sekund du ”root:ar” din telefon) eller om något annat otrevligt inträffar.