I morse kom Fia in med frukost på sängen, hon hade gjort en BLT-macka, fast istället för L blev det en BET macka, Bacon Egg Tomato 🙂 Helt underbart att vakna av att maten står serverad på sängkanten, sånt får man inte så ofta direkt, så det uppskattades väldigt mycket! 😀 Under dagen var vi nere på stan i snabbt ärende, köpte lite asiatiska livsmedel på Hung Fat Trading (härligt namn ;P)

Sofia har varit lite förkyld i helgen, bröt väl ut på riktigt igår med ont i halsen och natten till idag har hon förmodligen fått en ögoninflammation, usch va tråkigt 🙁 Finns väl nu en överhängande risk att jag drabbats också, börjar känna tendenser till förkylning, så blir att skippa träningen idag för att förhoppningsvis kunna orka gå till jobbet imorgon åtminstone.

Haft en otroligt härlig helg, underbart att få träffa Sofia efter att ha varit ifrån varandra i nästan två veckor, kändes som en evighet dock!