What goes around, comes around… Skulle väl inte mobbat Jörgen de där gångerna för att hans gamla Volvo 460 krånglade. Nu har jag egna problem med min bil. Den dog under drift och nu vill den inte starta korrekt och läcker ut bensin vid försök till att göra så. Beställt bärgning idag, hoppas att bilverkstaden kan fixa den innan helgen, när jag får besök av Kristoffer från Västerås. Å framförallt hoppas jag inte det blir fruktansvärt dyrt, inte riktigt vad jag hade planerat för om man säger så.

Nu återstår det bara att vänta och se vad som händer.

Annars är Sofia på väg till Marbella i Spanien, nu sitter hon på planet till Bryssel där hon ska byta efter 2h väntan. Visserligen är resan i träningssyfte för ”finnen”, men det är ju inte så att man är avis ändå, värme och bad tackar man ju inte nej till direkt!

Uppdatering 2012/03/13:
Nu har dom ringt och sagt att dom fått bilen, så nu får vi väl se vad som händer och hur infernaliskt dyrt det blir. Bad dom även fixa plastkåpan som hänger under till samt byta olja på den, tror det kan vara dags att göra så.