Sov över i stugan efter att ha spenderat fredagskvällen med päronen och ätit god mat å druckit gott vin. Det bjöds på oxfilé med klyftpotatis å bea och till efterrätt hade mamma fixat pannacotta, mycket gott! 🙂

Efter frukosten idag så började jag sortera ut lite gammalt onödigt under tv-bänken. Kom på sen att jag ju hade med mig mitt gamla Dreamcast som jag hittat ute i den numera oanvända ladugården i Hajom. Fixade dit den och trots runt 10 år på nacken, så startade den upp galant. Imponerade och lite nostalgiskt 🙂 Nu ska man bara hitta spelen jag hade till så det går att spela något till sommaren 🙂


Om lite mindre än en timme ska det bära av mot Sätila och träffa Sofia å barnen hon passar där. Ska även hämta upp ett av barnen, Elias, på hockeyträning. Nog nyttigt att anpassa sig lite mer till barn, har ju inte varit jättemkt sånt tidigare direkt.