Missvisande titel, rör sig inte alls om någon fylla, bara karate. Igår var det så dags för första träningen i vad som jag trodde var en nybörjarkurs i karate, men det visade sig att jag var den enda nybörjaren där, resten hade tränat allt från en termin till flera år. Men det gick rätt så bra ändå, svårt med alla japanska uttryck, och framförallt vilken försvarsposition varje innebar, men det kommer nog ge sig efter hand som tiden går å jag utvecklas mer, vore väl fan annars?

Klart positivt var även att Sensei på dojon är en kund till oss som jag brukar hjälpa, nämligen Patric A. Han är en rätt lustig typ, med en humor som passar mig 🙂

Imorgon är det träning igen, först fick jag sparras med en Mikael, var väl så där, även om han försökte så gott han kunde, så var det när en herre i senare 50-årsåldern, Sverre sparrades med mig som jag fick lära mig lite, han tog det hela sakta och metodiskt, så det ska bli kul att gå dit imorgon igen.
Tanken för mig är nu att jag ska träna karate måndag och onsdag, å på fredag ska jag simma med Fredrik å Björn. Träningsvärken infann sig, som sig bör, idag, härlig känsla! Känner att det här kommer bli en bra vår!