Så där, helgen till ända och första dagen i nya veckan likaså. Inlägget skrivs på iPad, vilket innebär att flyt och snabbhet inte är på topp, men försöker skriva så gott de går.

I fredags åkte jag till Hajom för å hälsa på föräldrarna och så klart Fia 😉 dagen därefter så skulle vi laga lite mat åt mina päron, Pad Thai skulle vi göra efter att ha ätit väldigt god sådan rätt i Thailand. Det började med katastrof, de fanns inga färska böngroddar, så blev inlagda, vid smaktest visade det sig vara vidrigt, tamarindsås likaså. Innan vi kunde servera maten, så hann vi bränna maten också. Men rätten blev väldigt god och uppskattad tillsammans med Singha öl 🙂 men Fia va inte lika entusiastisk över maten, men mamma å pappa gillade det, å jag själv 🙂

I söndags gjorde vi även då mat, denna gång blev det indisk inspirerat i form av garam masala kyckling m ris och naanbröd med raita, även detta blev uppskattat 🙂

Idag var jag tvungen å jobba då Björn som jobbade ist för Malin i lördags, ville va ledig idag, vilket innebär att jag måste jobba sex dagar i streck, vilket inte känns lajbans.
Fick en chock när jag kollade mitt saldo med, hela 38kr infann sig på lönekontot, trodde jag fått en chockfaktura efter elmätaravläsningen :p Det visade sig dock att decemberlönen inkommit till mitt gamla konto, så de va skönt 🙂

Funderar även på att börja träna karate för att komma i form, men ej bestämt detta ännu, första träningspasset för säsongen ska visst äga rum den 30e januari. Får se ang detta….

Det var så sant innan jag slutar detta inlägg, för alla er med iPrylar, ladda hem senaste TinyUmbrella så ni kan återgå till en tidigare version av iOS, inte bara för att köra jailbreak, utan för att de kan vara bra att kunna återgå till en tidigare version, ifall något går galet så är det här enda sättet att göra så!
Jag har fixat mina, har du?