Idag hade jag bokat tid för rådgivning med en sjukgymnast då min kropp kände att den behövde mer hjälp än bara massage då å då. Hade bokat en dag jag trodde jag va ledig på, men som givetvis visade sig att jag skulle jobba på, så fick gå iväg på lunchen men det drog ut på tiden och jag va inte tillbaka förrän nästan 1½h senare!
Men fick bra tips i alla fall, och Lena som sjukgymnasten heter, var väldigt bra och det var lite jävlar anamma i henne, något som jag tror att jag verkligen behöver för att ta tag i det här på allvar. Nämnde att jag simmade, hon frågade om jag kunde crawl:a, vilket jag kan 🙂 hon var nog den första bland de naprapater och massageterapeuter jag varit hos, som verkligen pushat på simning, de andra har varit mer ”mjae, det kan du väl göra, men du bör definitivt styrketräna först och främst”, här var det tvärtom, simningen före styrketräning. Visserligen berodde det säkert på att det var något som jag gjorde och inte hade allt för stora problem med, men ändå, vilken skillnad på framtoning! Fick låna med mig en ”ländryggsrulle” för att underlätta belastningen på ryggen när jag sitter ned. Använt den lite på jobbet och kände genast en positiv förändring! Så nu har jag bokat tid igen hos henne nästa vecka, så får vi se hur det löper vidare, men tror det här är vad jag behöver iaf, känns bra! 🙂