Ännu en arbetsdag till ända, nu börjar det märkas att det snart är jul! Men något som är ganska knepigt för årstiden är att det åskat ett par kvällar nu, vilket i sin tur har lett till mer att göra med, då kunders datorer har en förmåga att gå sönder när det åskar, knepigt ;-P
Men man tror ju inte att det ska åska i december, så att man inte drar ut kontakterna är väl inte så oförståeligt.

Har nu handlat lite julklappar till brorsan, men får se om det kan bli tal om å köpa något mer, har ju inte fått någon önskelista än, hint hint 😛 Tror det som är köpt blir uppskattat iaf 🙂

Fick förövrigt visa leg på ICA idag när jag köpte några 2.8% Mariestad, jag måste vara väldigt ungdomlig och fräsch utav mig 😉 :p

Sen till något mindre trevligt, var en inne och undrade hur han ringde videosamtal med sin Samsungtelefon, gick inte visade det sig trots att säljstället lovat guld å gröna skogar (så klart), men sen innan han gick iväg, så nämnde han att han hjälpt sin frus dotter i Thailand med att betala en reparation av dotterns moppe, några dagar efter den va fixad, så blir dottern å moppen ståendes i becksvart mörker längs vägen, där hon försöker få igång den, varpå en långtradare kommer och kör på moppe&dotter. Efter två dagar så dödförklaras dottern, så jävla hemskt alltså! Chauffören hävdade visst att han inte såg henne, har dom inte helljus på lastbilarna där tro?

Bara drygt en vecka kvar till ledighet, ska bli skönt att koppla av lite efter julen.