Var som sagt ett tag sen det var inlägg som skrevs här, förutom nedanstående inlägg, så var det nästan en vecka sen.
Eftersom Thailandsresan verkligen står framför porten nu, så kommer det komma ytterligare ett sådant inlägg med det temat, vilket jag hoppas ni har förståelse för, speciellt med rådande läge där just nu.

Jag har följt Thailands meteorolog-institut (Krabi) på webben ett par dagar nu; där har det rapporterats om molnigt eller väldigt molnigt väder med enstaka regnskurar. Nu när jag kollade idag så fanns det faktiskt tecken på att det kan bli bättre tills vi kommer dit, från att ha gått från ovannämnda molniga eller väldigt molniga väder, så fanns det faktiskt tidpunkter där det endast varit delvis molnigt, vilket innebär SOOOOOOOOOOL! smileyDet känns faktiskt jävligt bra måste jag säga! Speciellt eftersom jag å Fia vid frukostbordet igår var inne på att avboka hela resan eftersom vi inte var sugna på att betala så mkt pengar för att regna bort i Thailand, när vi kan regna bort ”gratis” här hemma. Vi ringde till och med Resia för att kolla vad som gällde för att avboka resan, men eftersom det var mindre än 8 dagar till avresedatum, skulle vi inte få ut ett öre av de pengar vi redan betalat in, vilket gjorde att man var tvungen å ha läkarintyg för att ”slippa åka”. Men efter diskussioner fram och tillbaka igår så har vi nu bestämt oss för att vi åker ändå! 🙂

Det börjar även bli högtid för att börja packa och planera vad man ska ha med sig, tror iPaden full med tv-serier och lite film kommer bli en given hit, speciellt om det blir några regntimmar (eller så kan vi alltid spela ”Ticket to Ride” på kvällarna ;))

När klockan var 1300 idag var det närmare 30 grader, vilket ju inte är helt fel, nu hoppas vi bara på ännu bättre väder i kommande dagarna så jag å Fia får vår drömsemester såsom vi vill ha den, fullt med sol och möjligheter att göra utflykter bland öarna bland annat och mycket mer! 😀