Nu är det bara en månad kvar innan Fia och jag sticker till Thailand i två veckor, närmare bestämt Aonang, ska bli helt underbart! Vid den här tiden den 6:e november sitter vi på flyget dit, om det är någon som har tips på vad man kan göra där, så går det bra att meddela detta asap 🙂 Railey Beach ska visst vara väldigt fint, så dit får man väl ta sig en liten tripp ut till. Hoppas på snorkling och fint väder i övrigt 🙂

Bilderna är från Aonang/Krabi-området, räkna med att det kommer upp egna bilder efter semestern någon gång.

Mindre spännande nyheter, en av skaparna bakom Äppleföretaget i USA, Steve Jobs har dött i natt. Han sörjs mest av Mactalibaner och någon enstaka pc-användare. Han har varit sjuk i cancer i över 7 år innan han gick ett ödesdigert öde till mötes.

Om någon har lust att leka med sina fotografier de tagit å lagt i datorn, men inte har programmen/kunskapen för att göra det, så finns det en enkel lösning på det problemet, gå till http://www.befunky.com och foto-”redigera” hej vilt, finns en del man kan göra.