I helgen var jag, Sofia å hennes mamma på bröllop, och näe, det var inte vi som gifte oss, så har vi det avklarat 😛 En väninna till Ing-Britt gifte sig, å jag å Fia blev bjudna också. Trevlig tillställning med god mat & dryck, samt trevliga människor. Jag å Fia kände inte någon dock, å när bordsplacering utannonserades, så fick vi ett undantag 😉 Vi var nog där i ungefär 6h innan vi åkte hemåt till Fias lägenhet. Sov över där, och på söndagsförmiddagen åkte vi till Hajom för att fira morsdag.

Passade även på att få min Xbox360 fixad, det visade sig att det var en lödning som hade släppt, vilket gjorde att läsaren fick fnatt. Nu måste jag bara betala EA 100kr samt skicka in mitt spel till dem för att få skivorna utbytta mot nya, så jag kan spela Mass Effect 2 igen. Detta fixade han pro bono, jag hade tidigare gått i tankar om att behöva köpa en helt ny Xbox360 istället, vilket hade hamnat på lite drygt 3500kr inkl. frakt å 3 års garanti som tillval, men det var himla skönt att få slippa den utgiften. Så för de pengar jag fått in, om jag slipper lägga pengarna till fortkörningsfonden vill säga, så tänkte jag köpa en ny förstärkare, för att få ändå bättre å smidigare ljud hemma, har kollat på den här Yamaha förstärkaren, passar väldigt bra i och med att jag fått ett presentkort från Netonnet på en trasig produkt jag skickat in, värde 1290kr, så då har jag hittills 200kr över för försäljningen av de två datorer jag sålt 😉

Förövrigt har jag lite svårt å greppa att det snart är juni, sista tiden på våren har gått superfort! Å på onsdag blir det grillning med jobbet, eller ja, Katarina å Claes kommer nog inte, dom skulle åka iväg nånstans dagen därpå. Men vi ska vara hos Fredrik i hans nybyggda hus, så det kommer säkert bli supertrevligt.

Har ibland (nästan alltid) stört mig på servern som står i garderoben hos mina föräldrar, mest för att jag har min säng ståendes i samma rum, cirka 20cm därifrån, då det varit missljud i datorn. Länge trott att det rört sig om vibrationsfortplanteringar, men efter att ha satt in vibrationsdämpande material, så fanns missljudet ändå kvar. Visade sig att det var en fläkt som förde oljud, får bli att byta den vid nästa tillfälle, kopplat ur den så länge dock, så nu är det relativt frid å fröjd, åtminstone ljudmässigt.

Sen hade visst Kim å Martin haft inbrott i sin lägenhet i veckan som gått. Hade kommit över mestadels smycken om jag minns det hela rätt, å det kan ju ofta vara personligt och svårt/omöjligt att ersätta. Tur i oturen så hade tjuvarna inte kommit så långt in i lägenheten, men grannen hade visst fått, mer eller mindre, hela sin lgh upp å nedvänd av inbrottstjuvarna. Dom bor även högst upp, så tjuvarna måste ju tyckt sig ha ganska gott om tid om man har tid att kånka grejor nedför tre trappor. Lite skrämmande att de även satsar på raider i lägenheter, man – eller åtminstone jag – har ju trott att lägenheter har skonats från inbrott, att de hellre satsar på villor istället. Undrar om man skulle göra något för att eventuellt försvåra för inkräktare i sin egna lägenhet, men förhoppningsvis skulle det isf vara tid o pengar i sjön.

Annars är det nog inte mycket annat som skett, ska bli skönt med sommar å lite ledighet snart. Om 3½ vecka tar jag ut tre veckors semester, å jag kommer jobba sista lördagen på över 1 månad om två veckor, så det ska bli riktigt skönt!