Så har äntligen Arch Enemys senaste skiva, Khaos Legions anlänt i mitt brevinkast.
Har inte lyssnat igenom båda skivorna än (deluxe edition), men är på god väg på CD1 åtminstone, och det verkar väldigt lovande! Bör inhandlas av alla som tycker om bra musik 😉

Fått reda på lördagsschemat med för sommaren/hösten/vintern. Å det var la inte speciellt favoriserande, jag har visserligen en hel månad utan lördagar från 25:e juni och framåt, men då ligger också tre veckors semester med i det :/ Men jag slapp åtminstone jobba någon söndag i december, vilket alltid är något. Men hade innerligt hoppats på att nyanställda Malin och sommarjobbaren vi tar in, skulle ta mer lördagar, speciellt sommarjobbaren. Så nu står man med ett schema som i höst/vinter kommer se likadant ut vad det gäller lördagar, dvs ledig måndagar, jobba tre helger i rad. Hoppas verkligen på att åtminstone 2012 kommer bli bättring, men det är jävligt långt kvar tills dess, suck.
Nåja, ska åtminstone njuta av två veckors semester i Thailand under mitten av november när de andra pågarna får jobba/leva i kylan… (även om jag hade lördagar inplanerade på min semester då till å börja med, innan det fick fixats ;P)