Ännu en underbar helg till ända, kantad av god mat å dryck, underbart sällskap, plus låtsas-katten Atlas, som egentligen är en hund, men som i stora drag liknar en katt, kanske främst storleken 🙂 Gick väldigt bra att ha honom i lägenheten, Fia har helt klart lärt honom hyfs 😉
Jobbade i lördags med, första timmen var seg, men sen rullade det på bra med kunder, så tiden gick fort, vilket förstås är väldigt skönt. När jag skulle åka hem så fick jag ett sms från Fia att jag skulle cykla mot Mixen, men när jag väl kommit till Mixen, så är hon inte där. Visade sig att hon inte hittade så bra å hade stannat vi Urbaths istället 😉

Fia har köpt kycklingbaguettröra + mini-baguetter till mej med, den röran är så j-vla god, speciellt när hon gör den själv, men den köpta fungerar med, så det blir nog till att frossa i det till kvällsmat 😉