Helgen som gått var väldigt trevlig (om än kostsam, se nedan), efter att hjälpt pappa med sina fakturor så gott jag kunde, så var det hög tid att testa kavaj å byxor till bröllopet jag å Fia är bjudna på om ca 2 veckor. Var redan sen å hade inte lust att göra om samma misstag som dagen innan (detta var i söndags fm), så det fick bli motorvägen hem, första biten dit ut är ganska kul å köra, men efter ett tag märks det att vägarna enbart kan ha använts för transport av kreatur, för det går inte snabbt å vägarna är skapta mer som berg å dalbana snarare. Kom dock så småningom fram å hämtade upp Fia som fått sitta å vänta en liten stund, efter att ha blivit avsläppt från Malmöresan. Åkte å kollade till stugan, bestämde oss för att grillning å bo där inte va lämpligt med tanke på ombyggnaden. Handlade på Coop, kom precis innanför dörren då himlen öppnade sig, kan inte ha regnat så mkt på länge!
kvällen försvann illa fort, helt plötsligt var den redan kvart över elva. Men härligt att få träffa Sofia, om än så bara för dagen å i morse, annars hade jag nog fått abstinens :p