Så där, då var en något tung arbetsvecka snart slut. Fredrik å Björn har ju roat sig med att åka skidor å dricka sprit i Sälen med OKI som stod för logi. Sämre kan man ju ha det, så måndag till onsdag var rätt så hektiska, speciellt när en kund hade haft inbrott i helgen å ett par andra kunder strulade det för, plus att Katarina var hemma å var sjuk. Så i dagarna tre var vi enbart tre stycken som skulle ro runt företaget på bästa möjliga vis. Det gick förvisso bra, men det var inte en död sekund tiden mellan man kom till jobbet tills man låste å gick hem. Skönt att det är slut med det nu å återgår till normal hektiska tempot istället.

Nu har Apple satt datum när dom ska skicka min iPad2 jag beställt, 27:e april är datumet satt till, vilket är inom ramen för den 3-4 veckors leveranstid, men sen ska inte leveransen ske förrän den 5:e maj. Jag undrar varför det tar 8 dagar att skicka ett paket, även om det nu går från England? Nåja, kan ju hoppas på att det kommer tidigare 🙂

Snart dags för sista ”fine tuningen” av lägenheten inför finfrämmat imorgon i form av Sofia 🙂 Det har dammsugits, torkats å tvättat å diskats. Brukar bli en gång i veckan, av nån anledning är det på torsdagen det brukar gå av stapeln 😉