Långdag på jobbet idag från kl 0800 till 1815, fått gjort en del dock. Bland annat haft mitt första lönesamtal någonsin, blev nöjd med ökningen, så ska inte klaga 🙂 Snabbt gick det med, Fredrik brukade visst ha rekordet för hur snabbt ett lönesamtal brukar gå, men enl. Claes utsago kan jag ha varit om än ännu snabbare 😉

Som sagt var det torsdag igen å då stundar snart helgen, tyvärr ska jag jobba på lördagen (å även måndagen), men jag hoppas att i och med en nyanställning till butiken snart blir aktuell, att det ska minska radikalt. Just nu jobbar jag 3 av 4 lördagar, vilket är lite väl mkt.

På fredag kommer så Sofia igen, å på lördag hade vi tänkt ha grillpremiär, så hoppas på fint väder, men det skulle det visst bli 🙂 Ska vara i stugan, så kommer bli nice, köpt lite vin för å fira grillpremiär + min nya lön å för att det är allmänt gott ;P

Visst ja, fick en påminnelse från Fjellinjen att jag ska betala 26NOK, nu har dom alltså bara med portot gått back, för att inte tala om handläggningstiden de tagit dom, lustigt värre :p