På Amon Amarths facebooksida fick jag reda på, i förra veckan, att de skulle signera sin
nya skiva i Bäckebol på MediaMarkt den 26:e mars. Eftersom jag har en
sån snäll flickvän fick jag med henne som guide, hon gjorde även så gott
hon kunde för att smälta in som hårdrocksbrud 🙂
Fick stå i en kö på
kanske 50 människor innan vi kom fram å jag fick signerat min skiva, så
inte speciellt mycket folk.
Men det var ändå magiskt att få se dom IRL
på nära håll, så den 15:e maj får det allt bli konsert på Trägår’n!
När jag stod där i kön och väntade, så sa jag till Sofia att vid den sista, skäggige, så be han göra något fräckt, nedan blev resultatet, andra hade med sig kameror, men ingen fotade sig tillsammans med sångaren, Johan förutom jag då 😉 Tack Fia! 😀
Det blev många timmar till fots, lämnade företaget runt 14:15 på lördagen, tåget anlände till stationen i Gbg en timme senare. Stod och väntade nån kvart på bussen ut mot Bäckebol, å sen var vi där i ungefär 2 timmar totalt innan vi åkte hemåt igen. På lördagskvällen gick vi tillbaka till restaurang Masala, denna gång beställde vi dock stark mat, och det kändes efter man ätit en stund, men det var samtidigt väldigt gott.

På söndagen hade vi bjudit över våra päron, blev lyckat även om Fia grämde sig över att förrätten var lite kall (ljummen), men väldigt god mat fick våra kära föräldrar iaf, tror jag dom tyckte med 🙂
Pappa hade redan haft grillpremiär i veckan, blev illa sugen jag med på att grilla, men dom skulle inte vara nere i stugan i helgen, så får nog bli så att jag å Fia åker till stugan å grillar själva på lördagen.

Mycket trevlig helg, men bara några få timmar tills det är dags för sömn å ny arbetsvecka dock.