Så där, då har vi Thailandsresan till Krabi bokad! 😀 Hotellet heter Aonang Villa Resort å ska enligt Resia åtminstone vara väldigt populärt, å de verkar sant om man ser till hur få platser det finns kvar. Resan sker den 6:e november om vi inte avbokar (har till 17:e mars å bestämma oss på) å vi är borta i 14 dagar + 1 dag flygtid. Kolla på www.fritidsresor.se å sök på hotellnamnet för å se var vi ska bo 🙂
Ser jättehärligt ut å kommer bli ännu härligare när vi väl är där, verkligen något att se framemot nu på våren å framförallt när höstrusket börjar krypa närmare efter sommaren.
Verkar finnas en hel del utflykter att göra med, så det ska bli riktigt skönt, har längtat efter å åka till Thailand länge nu, å vad kan väl vara bättre än å åka med Sofia dit? 🙂

Sen har jag fått biljett fixad till The Big Four med Metallica, Slayer, Megadeth & Anthrax. Tack Andreas 🙂 Början av julimånad kommer därmed bli ganska hektisk med Iron Maiden den 1:a juli å sen The Big Four den 3:e juli, kanon konserter den här sommaren, Arch Enemy på Metal Town i mitten av juni med!