Så var snart fredagskvällen till ända å det är bara ~4 timmar kvar å jobba imorgon innan det officiellt är helg för min del. Arbetsveckan har gått bra, trots att Peter bara jobbat halvtid å jag fått mer å göra, dels butik, dels nya arbetsuppgifter (garantiärenden på våra bärbara datorer), men har ju en förhoppning att Peters bortgång kan leda till i samband med ny personal som ska anställas (se tidigare blogginlägg).

Är ju som sagt sugen på en iPad2, så får väl sälja lite prylar på Blocket så man har råd att köpa en till sommaren. Vore en perfekt resekamrat att ha med sig på tåget till Göteborg bland annat 🙂 Nåja, om jag får råd köper jag en, men vem vet hur länge de dröjer? Är bra nöjd med att jag inte köpte den (iPad v1) Claes vann i en tävling men ändå skulle ha 5000kr för åtminstone!

Imorgon kommer Sofia hit med, ska bli underbart! Hade tänkt bjuda henne på middag på någon restaurang i Vbg eller Gbg, men kom å tänka på ett visst ställe lokalt som jag tror kan vara bra. Har inte varit där själv, men det sägs vara väldigt bra, så hoppas på det, för nu har jag bokat tid kl 1500 på måndagen 🙂 Badkläder å egen handduk är ett krav, mer än så kan jag inte säga för tillfället, ifall Fia läser bloggen innan vi ska dit 🙂

Annars inte mycket nytt under solen, som förövrigt gärna får titta fram mer än de 2h eller vad det nu var den var framme idag. Hoppas helgen bjuder på mycket sol!

Till lite nördigare nyheter, så är MultiBoot USB en fröjd för den som vill ha ett usb-minne som man kan installera flera ”live-program” på samtidigt, eller varför inte ha Ubuntu å Windows 7 installation från samma minne, eller antivirusprogramvara utanför operativsystemets gränser? Min bästa kompanjon på jobbet just nu iaf.