Jag kommer väl brinna i helvetet för bloggtiteln, men iaf; hade rakat 3mm istället för sedvanliga 6-12mm på skallen (ja detta var ett tag sen, inte skrivit mer om det förrän nu bara). Sofia drog lite på det men tyckte att jag såg ut som ett cancerbarn så jag tror inte riktigt att den frisyren gick hem 😛 Eftersom jag tyckte att det inte var helt kalt på huvudet så sa jag helt sonika att jag numera var ett recovering cancerbarn ;-P Men nu har det vuxit såpass att det till och med blir lite rufsigt, i alla fall om man jämför med tidigare hehe.

Annars var vi på Matmässan i Eriksbergshallen, Göteborg igår. Mycket gott att provsmaka även om Sofia nog tyckte de va en aning bättre än mig, hon var ganska lyrisk bland alla lagrade ostar, för min del blev det ganska många sorters ölkorvar istället. Kändistätt med Alexandra Zazzi samt Mannerström bl.a. 😉

Antar att det är mer eller mindre officiellt nu att ”P” ska sluta på jobbet, så nu ska det gås igenom ett hundratal ansökningar om butikssäljare samt en helg/eftermiddagsarbetare. Hoppas det blir någon vettig människa, skönt att slippa sortera ut alla dessa dock 🙂

Förresten så måste jag ju skriva om när en viss chef var på en viss skidsemester på en viss ort i Norge. Chefen å hans yngsta son var i en affär som yngste sonen inte ville lämna trots påtryckningar från fadern, på något underligt sätt så lyckades ”C” efter att försökt få ”O” därifrån, halka till på isen och trampa till ”O”s ben så att han bröt benet. På jobbet undrade vi om det inte skulle bli en polisanmälan mot barnmisshandel, men dom verkar ha sluppit undan det hehe.

Förövrigt är det ju verkligen hur kul som helst att betala räkningar, kan man inte få gratishyra i 40 år? Det hade passat mig som handen i handsken, gärna med gratis el å gratis bensin med.