En säker källa från Göteborg säger att det kommer väldigt mycket snö där, med det i åtanke känns det som vi, här i norra Halland åtminstone, ”njutit” av att snön kom i regn istället. Jag är verkligen så less på den satans snön nu så det finns inte! Kan det inte bara bli vår nån gång, vad är de för jävla klimat vi har egentligen, frysa 8 månader, vår en å en halv månad å sommar 2 ½ månad, sen kallt igen… Skulle gärna byta å köra tvärtom, sommar 8 månader, 2 ½ månad vår å dela upp resterande 1½ månad på både höst å vinter.
Men man får väl vackert vänta två månader igen innan man börjar se tendenser till vårväder, suck…

Nåväl, snart helg igen å veckans längsta dag på jobbet är avklarad, gjort kvällsmat å fixat lunchlåda plus byggt om en dator här som lät som ett tröskverk, senare ska den få bo ute på balkongen så den inte ska störa något mer, iaf inte när man sitter i vardagsrummet/är inomhus :p