Orkade inte skriva något i bloggen igår, så får bli en kort uppdatering innan jobbet idag.
Igår kom det in en liten rakad mupp som skulle hävda sig trots att han egentligen inte visste så mkt, när han kläckte ur sig ”jobbar du inte i databutik” så tänkte jag bara, å precis DÄR slutade jag vilja hjälpa dig med något. I slutet på konversationen så sa han att han var utbildad pc-tekniker, hade nästan lust å säga till honom, ”nej det är du inte”, men gjorde inte det 😛
Senare kom det in ett par som hade kollat på skrivare tidigare, pratade med dom i mitten av veckan, de hade bestämt sig för en dyrare skrivare med scanner/kopiator men sa att den som kostade halva det priset den dyra kostade, skulle säkert passa deras behov å så slapp dom betala i onödan för något dom inte behövde. Mannen blev väldigt glad över detta å påpekade hur ovanligt det är att försäljare gör så, kul när kunder ger en positiv feedback. Frugan i det hushållet fotade oss i butiken, tyckte de va lite märkligt, men hon sa att hon dokumenterade genom foton till sin dagbok, å eftersom dom va trevliga gjorde det ju inte så mkt.
På fikat fick jag springa ner å hjälpa en kund som kom in, givetvis skulle denne teckna mobiltbredbandsabonnemang vilket jag inte gör varje dag å blir lätt ringrostig, hur som helst, skulle ta upp hans faktura, men skar mej på pappret mellan fingrarna, skönt – nej 😛

Nu är det snart dags å åka till jobbet å jobba med Björn idag, får la ringa å höra om han ska ha skjuts med. Sen i eftermiddag kommer Sofia 😀 och på kvällen blir det fest 😀