Måndagmorgon, Sofia har åkt iväg till träningen för mer än 2h sen å jag hade lyxen att kunna ligga kvar å gå upp i princip när jag ville, vilket blev för typ 30min sen. Idag så är det Bring me the Horizon på schemat, fick konsertbiljett av brorsan i julklapp; kusin Erik å Svante från gymnasiet ska hänga på med + ett par andra, så även om jag inte lyssnat in mig på musiken värst mkt, så kommer det nog bli roligt oavsett 🙂

På fredagen kom Sofia å hämtade mig på stationen, eller ja, strax utanför åtminstone 🙂
Fick ett litet förbetalt kort att använda på bussarna/spårvagnarna i Göteborg 🙂 Åkte hemåt å drack jättegott rödvin, kanongod kyckling&curry-röra som Sofia gjort på torsdagen. Började se på två filmer (ej samtidigt :P) men Sofia var så trött att det var menlöst att titta vidare hehe.

Igår var vi på rumpanbar & kök vid Linnéplatsen, möts av en man som tar hand om våra jackor precis när vi satt in foten på stället, fick genast tankarna till någon finare restaurang och blev sen visade till ett bord vid fönstret. Beställer mat å dryck, dom ska ha Starobrno på fat så de beställde jag, men det hade dom så klart inte, utan bara på flaska, så blev Heineken på fat istället, Sofia beställde ett glas vitt vin tillsammans med fiskrätten hon ville ha, men det visade sig att svärdfisken som Sofia spanat in så klart var slut, så hon fick beställa något annat och valet hamnade på en kalvrätt med kantarellsås, inget ord från kyparen om hon ville byta till rött vin dock, vitt vin å kött borde han väl förstå inte var nån höjdarkombination? Jag beställde chilimarinerad kycklingfilé med rödvinssås iaf. Maten var väldigt god dock, kanske lite väl lite sås, speciellt för att inte vara en lyxrestaurang. När vi så skulle gå sen, så skulle vi visst betala för garderoben, misstag mej inte, jag har inget problem med att betala för garderob, men då ska det fan i mig så klart å tydligt att framgå att det kostar pengar. Garderobiären pekade på en liten, till synes nästan osynlig skylt om att det kostade 15kr per jacka, men sa till honom att det kanske vore lämpligt om du påtalade det istället när man kom in eftersom de inte va direkt synligt. Men han fortsatte bara å peka på skylten, sånt kan jag bli jävligt sned på alltså, å såna småsaker gör att man kanske väljer ett annat ställe nästa gång, trots att maten var god.
Innan rumpanbar-besöket så var vi ute på en lite kortare promenad på kyrkogården vid Redbergsplatsen, var faktiskt rätt skönt i solen, så klart relativt till den outhärdliga kylan som varit tidigare.

I lördags var vi ute på stan en liten sväng för att aktivera oss lite 🙂 Gick i lite affärer, noterade att det var betydligt mer poliser ute på stan än vanligt å hörde sen varför, ett par brölande Färjestads-idioter antydde om att det var hockeymatch. Sen gick vi förbi en skara människor vid Brunnsparken där en kvinna repeterade samma mantra om och om igen som jag så klart inte kommer ihåg, hade något med stoppa avrättningen av människor att göra, väldigt monotona slagord dock. Passerade dom å gick vidare mot Centralstationen å 4-gott, jag blev väl lite lyrisk av allt deras godis (otroligt mkt!) för jag köpte nästan 1kg godis(!?) medan Sofia köpte kanske 2hg 😛

Nu väntar en slapp förmiddag med film innan Sofia kommer hem runt 3-tiden, men ska försöka få diskat upp disken som står ute i köket först 🙂 Vet ju att Sofia hade gjort det om läget var så att vi var hos mej å jag jobbade eller så å hon var hemma 🙂