Var hos naprapaten idag och fick ryggen å nacken behandlad. Efter det gick jag och hämtade ett par resekataloger på Resia inför troliga Thailandsresan i höst 🙂
Halva tjusningen är nästan å gå igenom och boka allting hehe. Gick sen in på jobbet å fick skjuts av Jörgen (tack!) till stugan för å hämta bilen, startade perfekt den här gången, men så var batteriet på högsta laddningen idag med (var på lägsta nivån igår). Halt värre på vägarna till stugan, men gick fint iaf. Lastade ur bilen precis utanför dörren å bar upp till andra våning i trapphuset å åkte sen och parkerade bilen i garaget där den ska få bo ett tag nu å verkligen inte tas ut i onödan så detta snöpliga händer igen 🙁

Håller på å grejar som bäst med Jugges PS3a nu med, verkar nog bli bra, vissa saker tar ju så lång tid bara!

Inte mycket nytt under solen idag annars, kallt å jävligt är det ute, så det är skönt att sitta hemma och vara ledig 😀