Torsdagkväll, känns rätt bra att det snart är helg igen, mindre bra känns det att behöva jobba lördagen, men det vägs åter igen upp av att Sofia kommer efter lunch på lördagen 🙂
På söndag blir det eventuellt Gekås med om vädret tillåter 🙂

Måste städa lite idag, eller jag måste städa mycket idag om jag vill slippa städa imorgon också, just nu är lägenheten i det skicket att det är svårt det är lite väl mkt dammråttor å annat som gör det mindre gästvänligt att vistas här. Imorgon ska jag iväg till Björn efter jobbet med, så får nog fasen lägga på ett kol om det ska bli klart, men så klart spenderar jag massa onödig tid här istället 😛

Inte nu på måndag, men nästa, så blir det till å se Bring me the Horizon på kvällen med brorsan, kusinen å Garsson samt David. Har inte hunnit lyssna in mig vrålmkt, men kommer nog bli trevligt, åtminstone i gott sällskap 🙂

Nu har jag spillt bort för mycket tid här, börjar bli dags å ta tag i städningen igen.