Nu har jag införskaffat två stycken Kinect-baserade spel till, ena är Kinect Sports som är lite som Wii sports, bl.a. bowling å boxning och fotboll där. Andra spelet är Your Shape, fitness evolved, som ska hjälpa en komma igång med träning. Testade bara som hastigast, men det verkar ganska seriöst, mäter hur lång man är, man får skriva in sin vikt samt ålder å sen har man lite olika program att utgå ifrån för att komma i form, vänligen nog frågar den vilken nivå man ligger på å vad planen är, om man bara vill få lite mer energi till att bygga muskler. Räknar på hur mkt kalorier man förbränt med, kan ju alltid vara kul, även om de kanske inte går å lita på till 100%.

Satt å spelade så länge att jag inte insåg att det snart är bedtime, så dags å lägga sig snart, halvdag på jobbet imon bara, sen off to Hajom! 🙂

Förresten, för er som är intresserade av att följa Sofias blogg, så kan ni göra det här.