Kungen å Silvia kom in i butiken för å köpa en förlängningssladd till deras 3G modem för nån dag sen, ja det var åtminstone vad min skumma skalle drömde ihop i natt.

Haft en riktigt trevlig nyårsafton med Sofia med väldigt god mat å dryck å fin utsikt över alla fyrverkerier på kvällen/natten. Från kl 2230 typ till 0100, så small det i princip oavbrutet med raketer som lyste upp den mörka himlen.

God dryck började förtäras redan halv fyra för att få in, ehum, nyårskänslan 😉
Till goda maten sedan så hördes Hardcore Superstars senaste skiva ljuda ur högtalarna, nice 🙂
Åkte på lördagen tillbaka till Vbg å hade en riktig slapp nyårsdag. Spenderade helgen i min lägenhet å tog det väldigt piano, såg på film, Fia somnade efter första, runt halv tio :p jag tyckte de va lite väl tidigt å gå å lägga sig hehe, så jag passade på att se Resident Evil: Afterlife. En helt okej actionrulle, men jag undrar över något, hur kom det sig att Umbrella-bossen gav Alice (Milla Jovovich) ett serum som tog bort hennes övernaturliga krafter ifall han ändå hade tänkt döda henne sen? Litet fel i manuskriptet tror jag allt 😛