Jobbade med herr Bjärv idag, var rätt mkt kunder stundtals, men försäljningen motsvarade inte riktigt antalet kunder tyvärr. Men fick gjort lite ”bakom kulisserna” iaf, så nåt positivt var det ju iaf.

Kom hem till lägenheten där Sofia väntade, de va en väldigt trevlig känsla å komma hem å det väntade någon på en, inte allt för ofta det händer, men det kanske kan ändra sig i framtiden 🙂 Har påbörjat en ny ”diet” igår kväll med, LCHF tror jag den heter, den innebär iaf att man inte stoppar i sig några kolhydrater, men fett går bra, eftersom det bara upptas i samband med kolhydrater. Tyvärr innebär det ju varken bröd, pasta, potatis eller något annat kolhydrathaltigt till maten, men å andra sidan kan man äta de mesta man gjort förut ändå 🙂 Åt grillad kyckling med tzatziki ikväll, grymt gott, speciellt med hemlagad tzatziki.

Nu ligger Sofia å sover på soffan, har precis kollat på ett Simpsons avsnitt å funderar på om man skulle se något mer innan det är dags att vi går å lägger oss. För Sofia blir det ju iofs bara å förflytta sig i någorlunda vaket tillstånd från soffan till sängen 🙂 /vissa har de bra ;)/

Imorgon blir det Gekås, ska väl inte handla nåt speciellt direkt, lite basvaror i hemmet mest, typ schampo å sånt. Men tror jag går in på NetOnNet å köper en Dreambox 500HD faktiskt, så imorgon får jag se till å beställa kanaler från CanalDigital också 😀

Tror det får bli lite South Park eller Family Guy nu, på återseende!