Snart åker Fia å jag upp till Oslo å hälsar på brorsan å Julie och Hanna å Steve, ska bli väldigt trevligt å kul 🙂 På fredag efter frukost blir det närmare bestämt, så vi är la där nån gång på eftermiddagen. Håller som bäst på att plocka ut musik att ta med oss på resan som passar oss båda så vi inte behöver hoppa över till nästa låt för att den inte passar in 🙂
Köpt lite öl å cider/bacardi med så vi slipper bli ruinerade där uppe när vi ska gå ut. På vägen upp skall vi även köpa med oss lite mejeriprodukter till svenskarna som flytt Sverige för att bo i oljans förlovade land istället :p

Varit i Hajom igår å hälsat på föräldrar å Sofia, tror att mina ”spontan”besök mitt i veckan dit har ökat markant sen Sofia kom in i bilden 😉 Det är ju så otroligt smidigt med att bara kunna gå över å borsta tänderna eller duscha eller vad man nu vill göra lite snabbt å så bara gå tillbaka dom otroliga 15-20m det är emellan husen 🙂
Imorgon blir det en tripp tillbaka till Hajom å då vanskas det sushi på kvällen, knappt ätit sushi på annat än sush&thaiibuffé, så bara sushi ska bli spännande. Upptäckte väl inte det förrän 2006 eller nåt heller så sätt..

Annars inte mkt nytt under solen, resan till Egypten är nu fullbetald iaf, så nu är allt klart förutom en vaccinationsspruta på ett ungefär. Ska hursomhelst bli helt fantastiskt underbart, längtar otroligt mycket!

Snart blir det fläskpannkaka, många gillar inte det, men vad är de inte å gilla, pannkaka å bacon, kan väl inte gå fel eller? 😛