Igår var det dags för konsert numero 2 för denna veckan. Crashdiet spelade på Storan i Göteborg, så jag å Fia åkte dit. Slutade tidigare på jobbet för å kunna komma till Fia lite tidigare på kvällen, åt lite goda baguetter å drack lite vin innan vi åkte in till stadskärnan för å se Crashdiet. Dock var jag lite dåligt inlyssnad på alla album de släppt, hade fastnat mest för ”Unattractive Revolution” så kändes lite synd att man inte kände igen allt, men annars var det en bra spelning. Fia tyckte nog att de skulle gjort ett annat låtval, för många av hennes favoriter spelade dom inte.
På morgonen var jag tvungen å gå upp tidigt eftersom ingen på jobbet ville byta lördag med mej, men fick Jörgen å kompromissa lite iaf, fick å lov å komma 5 minuter för sent, så jag kunde ta ett tåg kl 0927 fr Göteborg, istället för 0741. Fick dock muta honom med lite choklad tidigare i veckan 😉 Gick bra å jobba iaf, inte så mkt kunder i butiken, så rätt skönt.

Idag är Fia å hennes kompis Sanna på Roxette i Halmstad, ska åka å hämta dom senare ikväll, skulle först åkt i min bil, men med tanke på baksätets storlek, så fick det bli Sannas lilla Golf istället, hoppas den håller fram å tillbaka 😛
Ska lyxa till de själv med lite fläskfilé, haloumi å smörstekta champinjoner iaf hade jag tänkt, lite lyx måste man ju ha när man sitter själv å ugglar :p