Nu har jag haft en av två veckors semester i sommar (sparar sista veckan till höst/utomlandsresa). Har kanske inte gjort massa kreativa saker, eller jo, jag har åtminstone varit duktig å skaffat garage, ska bli skönt å slippa ha bilen ute på vintern.
I tisdags så åkte jag å hälsade på Sofia i Gbg, de va trevligt, kollade på fotboll, onsdagen skulle vi gått till Trädgår’n, men eftersom Sofia passade sin hund å den typen inte var välkomna där, så satte vi oss på vagnen till Saltholmen, men hoppade av i Hagaparken istället, kunde ju ändå inte badat när vi var hundvakter, så det passade bra. Låg i gräset å lyssnade på Guns N Roses å hade de gött.

I fredags kom Per över å vi satt å drack lite goa kalla öl på min balkong, i värmen å tjöta lite skit å förnöjde oss. Sen gick vi å mötte upp Björn för att sedan sätta oss vid Ankaret vid havet, en helt klart trevlig kväll var det.

I morgon (läs måndag) kommer Sofia till mig igen, ska bli härligt 🙂 Planerat ”utflykt” till Rödskär med lite bad å så om vädret tillåter å så. Sen har jag å Sofia en liten bet på dagens VM-finalmatch, om Spanien vinner bjuder jag ut henne på middag, om Holland vinner bjuder hon ut mig, oavsett resultat lär det bli en trevlig afton iaf 🙂

Imorgon ska jag ringa bilfirman så får dom fixa lite med bilen, bl.a. köpt ny cd-stereo med dvd som ska fixas, plus att låset på högra sidan var trasigt när jag köpte bilen, så de ska dom få titta på med. Har beställt en Xperia X10 Mini Pro jobbtelefon med, men Tele2 hade ju förstås den inte i lager, leveransdatum satt till andra augusti, suck. Men den som väntar på något gott…
Annars inte mkt planerat utöver Sofias vistelse för kommande veckan, vilket ju iofs är nog så trevligt 😉