I tisdags slutade jag lite tidigare så pappa å jag kunde åka till Staffanstorp å kolla på ny bil åt mej, en silvergrå Audi TT ’01:a fanns där att beskåda. Åkte strax efter kl 17 från Vbg, lite innan kl 20 var vi framme efter lite felkörning. Dom hade inte bemödat sig med att tvätta den dock, vilket jag tyckte va dåligt. AC:n behöver nog fyllas på med, men annars var den otroligt fin, rejsade lite lätt med pappa hemåt. Fick upp den utan större ansträngning i 190km/h, å den var otroligt behaglig att köra även så snabbt, låg som ett frimärke på vägen med, grym väghållning! Nu kan jag äntligen sålla mej till den ädla skaran bilägare, som faktiskt är stolta över den bilen de äger 🙂 Å med dom orden så sätter jag ut min Kia Clarus ’97:a till salu hehe, hör av er om intresse finns, billigt blir de 🙂