Var å hälsade på Perka i Helsingborg i helgen, väldigt trevligt trots att vi inte gick ut på kvällen (men de kommer ju fler tillfällen för det), vi satt å ölade å kikade på fotboll å sedan lite skräckfilm å hade det allmänt roligt på kvällen. På söndag åkte vi in till city å åkte över till Helsingör med färjan, tyvärr var de inte så mkt butiker som hade öppet i Danmark, men solen sken när vi var där iaf, så gick å spatserade lite smått innan vi tyckte de var dags å åka hem igen, införskaffade mej en en-liters flaska Captain Morgan (spicey gold) å en 50cl Minttu som säkert kommer komma väl till pass fram igenom. Har tänkt å bygga upp ett litet spritförråd hemma, kommer säkert komma till användning 😉 Får ta en resa mot Tyskland eller Danmark snart, så man kan köpa på sig lite sprit och öl inför sommaren, speciellt med SRF i åtanke.

På söndagsmorgon hade jag otroliga problem med att hitta min ena socka innan vi skulle åka ner till stan, jag letade igenom i princip hela lägenheten och min bag samt kläder, det slutade med att jag fick låna ett par sockar av per, men när vi kom tillbaka så tyckte jag det kändes tjockt i ena byxbenet, på något sätt hade sockan hamnat där å de hade jag inte märkt förrän vi varit ute i 3 timmar 🙂

Eftersom jag inte hade en aning om var jag skulle köra av till Per, så fick iPhonen å Navigon visa vägen dit, å det gick väldigt bra, förutom en liten miss då gps:en inte hann uppdatera sig å jag fick åka å vända i en rondell, men annars gick det väldigt smidigt!

I övrigt är jag ledig idag, skönt! Pratade med pappa tidigare idag ang. bilköp, å han var väl inte helt inne på att jag skulle ha en röd bil heller, men tror inte han vill att jag ska låna pengar till en bil heller, men jag vill ju inte heller köpa en bil som jag har råd med, men som jag egentligen inte vill ha, men han sa att om nån månad kunde han hjälpa mej med å titta på bil, vilket jag tror jag behöver, med tanke på hur obevandrad jag är inom den biten.
Ska iaf lägga ett halvt-skambud på den bilen, så får vi se vad dom säger, går dom ner 15000-20000kr kan det ju vara intressant (den är direktimporterad å körd 7 år i utlandet).