lyssnar på Arch Enemy – We will Rise, (underbar låt!), samtidigt som jag filar på de sista till min mediadator; det är inte lätt å vara perfektionist, så i dagarna tre har jag hållt på å tune:at den, men nu tror jag att den ska bli så som jag vill ha den å att jag kan börja använda den.

Fick mina Converse-skor idag, helnöjd! Så nu tassar jag omkring hemma med dom för å gå in dom, lär ju inte skicka tillbaka dom ändå, men gött å känna på dom lite iaf. Får hoppas på fint väder framöver så jag kan ta ut dom i det ”vilda” 🙂

Nu är det förövrigt inte långt kvar till två stora höjdpunkter detta året, inom en månad sitter jag å farsan å glassar på någon bar i New York!! ska bli riktigt jäkla underbart kul alltså! Är nog dags å börja planera in lite mer konkret vad man ska ta sig för där borta om man ska kunna se så mkt som möjligt. Sen drygt en månad efter det, så är det Sweden Rock Festival 2010, äntligen har jag möjlighet å gå, tidigare har det varit jobb, studier eller något annat som satt käppar i hjulen, men nu så är det så dags!

Nu ska jag göra lite mat å sen slappa i soffan framför tv:n.