Så där, från och med i morgon har jag numera 100% tjänst på jobbet, å ska slippa att jobba varje lördag förhoppningsvis, så ska bli riktigt gött. Ledig på måndag istället för fredag som det var tänkt innan, vilket är gött, så man får två sammanhängande dagar ledigt.

Deklarerat har jag minsann med hunnit å göra, å det blev ganska mkt tillbaka på skatten, så jag är nöjd 🙂

I övrigt så försökte jag lämna tillbaka en vara på ett visst företag idag, men på grund av att hon som stod bakom disken var absolut noll service-minded (jag var vänlig från början), så blev jag tvungen att idiotförklara henne, man undrar ju hur vissa företag är uppbyggda, får inte de anställda någon form av kurs för att bli hjälpsamma mot kunder, hade det varit ett mindre företag jag försökt lämna tillbaka en vara på, så kan jag slå vad om att de skulle varit betydligt mer måna om att behålla mej som kund och därför hjälpa mej på bästa sätt, eller åtminstone FÖRSÖKA göra så. Dröjer innan jag går tillbaka till det stället, nu ska ju inte ett pucko till anställd få förstöra hela butiken/upplevelsen, men man blir väldigt paff när personalen inte ens försöker hjälpa till, suck!

Glad påsk på er dock, imon blir de fäzt som Karro skulle uttryckt det å på lördag blir det fäzt hos Karro 🙂