Igår var det rockkväll på Oscars, väldigt nice å slippa höra den sedvanliga tramsmusiken man annars måste stå ut med, nu var det ju rätt bra musik faktiskt (kunde varit lite mer rockigt stundoms, men bra överlag). Jag å Björn gick ut, först satt vi hos Björn å värmde upp innan vi gick till Oscars, eftersom vi skulle jobba idag så tänkte vi att det var lika bra å ta de lite lugnt, men stundens hetta kan ändra på ett annars moget beslut 😛 blev ett par öl å nån/några drinkar innan natten var över. I övrigt så blir det ju vettigare människor när det är rockkväll med, kändes det iaf som, inte de vanliga gamla popsnörena å annat löst folk.

Lokalt band från Vbg spelade, Evil Abraham, lite punk/rockaktigt, kanske inte det bästa jag hört, men det var helt okej drag iaf! Sprang på Simon å hans tjej Fia med ute, misstänker att Fia var designated driver, då hon drack Pepsi medan Simon rockade loss under spelningen hehe.

Björn spanade in en pop-head, eller glam-head som han hellre ville få det till, blond å snygg var hon iaf, men efter att ha pratat med henne å senare bjudit henne på en öl eller drink, så stod det klart att det blev rejection, han var då inte glad i slutet på kvällen kan sägas 🙂

Själv så vässade jag inte på någon metal/rock-head alls, utan träffade på en Pernilla Wahlgren-liknande tjej från Borås, men hennes skratt kunde skära hål i öronen på en, jeez alltså. Nåja, blev inte full reject där, men inte någon granted permission heller, förutom att Björn ordnade så jag fick en kyss på kinden å telefonnummer iaf, inte illa, bra wingman:at Björn 🙂 nog hade jag väl kanske tänkt å fråga om numret själv, men han hann före… Lär nog inte bli nåt ändå misstänker jag, men men, försöka kan man ju, måste ju få tillbaka min mojo!

Anyways, kul var det iaf, hoppas Oscars kommer köra fler rockkvällar i vår å sommar, det är vi varbergare värda!