Satt (läs jobbade) i godan ro på jobbet runt kl 1600, när vi upptäcker att vi har en dator som ska vara klar kl 1600, då låg datorn i låda, inga delar monterade i princip och ja, kort sagt, helt ofärdig. Jag som tänkte fika i lugnan ro, fick ila ner å hämta chassi, sätta ihop datorn, vilket kan ha varit personbästa? å installera färdigt… tog faktiskt inte mer än 50 minuter allt som allt, så var rätt okej ändå, eftersom kunden åkt en halvtimme för å ta sig in, så ringde Jugge å nämnde detta som tur var, men allt löste sig i slutändan dock…

annars har det varit mkt bloggtorka här, undrar om det är nån som läser den öht? kanske skulle promote:a den lite rent av? :p får la försöka ta igen lite av det i denna post:en

kalas att vänta i helgen, ska bli kul å återse lite polers från hemtrakten å lite halvnya fejjor 🙂 får väl se om ”K” slutar i samma horisontella-läge som sist hehe 😉
får väl se om vi kan fiska upp lite bilder rent av i nästa vecka, om nu nån har vett å ta bilder + ge till mig.

Annars åkte morsan å farsan till Malaysia i lördags, är ju bara liiite avundsjuk, två veckor skulle dom vara borta i kuala lumpur, inte helt fel.
Dock så har pappa å jag spikat USA resa till NY aka the Big Apple den 7:e maj, vilket ska bli grymt nice! Vi har bara börjat titta lite smått på ställen vi ska besöka, bl.a. ska vi försöka se en NHL-match, men det är slutspel då, så det går inte att boka i förväg, men nåt av lagen NY Rangers, NJ Devils å NY Islanders borde ju gå vidare, så bör inte vara omöjligt att se nån match iaf! Flatiron ska vi besöka med, en byggnad som ser ut som ett strykjärn sett ovanifrån, har den som gigantisk plansch/tavla i vardagsrummet. More to come on this subject in the future!

I övrigt så har visst nån liten snoris/unge försvunnit från Vbg natten till fredagen förra veckan, i denna kylan så lär han vara rätt död, alternativt kidnappad, alternativt fått världens bästa bortamatch ;P

Annars är det rätt lugnt, klippa sig å göra sig nice på fredagen annars inget planerat på agendan.