Fick veta att ”L” skulle ut ikväll i varberg, självklart var man ju tvungen å hänga på, eftersom Björn var upptagen med att åka till United Kingdom. Ångrar det inte one bit, träffade bl.a. ”CH”, å givetvis ”L”, efter att ha varit ute på Harrys några timmar med obligatoriska rökpauser, så gick vi alla hem till mej på ”efterfest”, hade ju bara öl å bjuda på, eller ja, ”L” fick jag tutat i lite cola istället för vatten, men iaf.
Väldigt nöjd med kvällen, ”L” blir bara trevligare och om än sötare (om möjligt) för varje gång jag träffar henne. Åkte visserligen på däng i Fight Night 3 när jag skulle visa ”CH” hur man, ehum, gjorde, men jag försökte faktiskt vinna över ”L” på riktigt, men kunde verkligen göra det, lika bra det kanske… ? 🙂

Trevlig kväll övelag måste jag säga, hoppas på att få se ”L” snart igen iaf 🙂