Nu har jag sovit min första natt i nya lägenheten efter det att pappa å jag slet som små djur för att få in allt vi hade med oss i släpkärra, bil å ytterligare en bil. Drygt två timmar tog det, å då var vi ändå å hämtade min tv i stugan, men det var ändå väldigt mödosamt. Tredje våningen å mycket tunga och otympliga saker bars upp. Själva flytten är verkligen svintråkig, å jag har kvar grejor i stugan än som måste flyttas hit, får ta dom ikväll, beroende på om jag ska jobba eller ej. Här står kartonger till höger å vänster, några är upplockade (det mesta iaf), men många är knappt eller helt orörda, jag vet ju vad jag har å göra den närmsta veckan iaf, suck.

Inget internet heller än så länge, så får använda 3g-bredbandet från jobbet för att få någon ”kontakt med omvärlden”. Men ringde min isp idag, å dom trodde de skulle komma igång som idag eller imorgon, kan ju verkligen hoppas att det blir idag, man blir så bortskämd med internet.

Jag hade ju tänkt att installera Windows 7 idag, men om jag inte har något riktigt internet, så tror jag att jag passar lite, det är mycket som ska fixas efter det att man installerat om, så det får vänta lite.

I övrigt idag har jag hunnt med att ta å bada i badkaret, de var längesen man hade det, så tänkte att det var dags å passa på att inviga det.

nu ringde jörgen från jobbet, ska stå på sörse å sälja bredbandsrelaterade produkter i eftermiddag, inte något som jag ser framemot jättemkt direkt kanske, tidigare har det inte varit något större tryck på försäljningen, men man kanske kan vända det 🙂