nu så har jag för andra dagen i rad försökt få liv i grillen utan framgång, ska kolla till den sen igen, men den har väl säkert slocknat igen, vresiga gamla grill….

längtar innerligt till en riktig fest med eller utan utgång, bara man kan träffa massa folk, vore kul å träffa lite folk som man inte känner alls/eller så bra sen tidigare å stifta nya bekantskaper, inte för att jag vantrivs med de vänner jag redan har, men nya människor är ju alltid kul å träffa 🙂 pratade med simon tidigare i veckan, å vi sa att vi skulle slå våra påsar ihop vecka 37, så får la se vad som händer då.

just nu sitter jag å ser på musikvideos via xbmc (bästa programmet i hela helvetet!), hoppas att grillen fungerar ok idag, annars har jag dåligt med lösningar på hungerproblemet idag. lokalt hungerproblem då alltså, inga planer på att lösa hungern i hela världen, inte än iaf…

annars blir de la bara å städa i kväll innan päronen kommer på ”besök” till helgen, blir ju sånt liv om man har de likadant som om man bodde själv när dom kommer :p

förövrigt inte mycket nytt om sofia som ramlade av hästen, hon skulle visst in på magnetröntgen igen, pappa trodde inte det var bra, för hon hade redan gjort en MR när hon anlände till sahlgrenska, men får la hoppas att det inte är så illa.

på tal om pappa, han var här i tisdags å vi åt jättegod mat (strutsfilé) på johns place, sen gick vi hem å drack två öl å kollade på Valkyrie å avslutade med kaffe, trevligt slut på dagen!